Fri Frakt & Snabba leveranser
Fri frakt & Snabba leveranser (2-7 arbetsdagar)
Först i Sverige med mobilhalsband

Starta 2022 med att skaffa ett mobilhalsband!

Starta 2022 med att skaffa ett mobilhalsband!
24/01/2020 alma
Skaffa ett mobilhalsband

Nytt år, nya mål och ett nytt mobilhalsband!

Kör igång året på bästa möjliga sätt, skaffa ett mobilhalsband och glöm allt som heter att tappa telefonen!

Mobilhalsbandet på gymmet

Är du som de flesta av oss och startar igång det nya året på gymmet? Härligt, då fattas det bara att införskaffa ett mobilhalsband! På så sätt kan du enkelt hänga mobilen runt dig, sätta på musik och köra dina reps. Slippa lägga ifrån dig mobilen på ett överfullt gym, slippa ha den i fickan eller på något annat obekvämt ställe. Fokusera på din träning utan att behöva oroa dig över mobilen.

Skaffa ett mobilhalsband till skolan

Ett mobilhalsband är perfekt att ha runt dig när du sitter på lektioner eller på föreläsningar. Skaffa ett mobilhalsband och låt inte mobilen störa dig , men ta enkelt upp mobilen ifall du behöver svara på något viktigt sms. Det är snyggt, stilrent och väldigt smidigt att ha mobilen runt sig. Speciellt om du behöver röra dig runt i skolan utan att alltid bära med dig en väska!

Mobilhalsbandet på språng

Visst är det väl så att många av oss bär runt på, ibland, för mycket saker när vi är på språng mellan olika aktiviteter. Mellan möten, i tunnelbanan, på väg till gymmet, från luncher i stan osv. Ofta är det här vi tappar eller blir av med mobilen, speciellt när vi har lite bråttom och massa saker att hålla koll på. Låt istället mobilen enkelt hänga runt dig! På så sätt behöver du aldrig vara orolig för att tappa mobilen, råka lägga ifrån dig den, eller få mobilen stulen. Med mobilhalsbandet kan du enkelt ta fram mobilen om du behöver visa en biljett eller svara på ett samtal!

Köp ett mobilhalsband

Skaffa ett mobilhalsband redan idag, om du inte redan har ett – kolla in alla våra modeller här!