Fri Frakt & Snabba leveranser
Fri frakt & Snabba leveranser (2-7 arbetsdagar)
Först i Sverige med mobilhalsband

Hur du använder ett mobilhalsband på bästa sätt

Hur du använder ett mobilhalsband på bästa sätt
22/11/2019 alma

Smarta tips på hur du kan använda ett mobilhalsband

Att använda ett mobilhalsband är så mycket enklare än du tror. Det är nog ganska uppenbart att det inte finns något rätt eller fel kring hur du använder ett mobilhalsband på bästa sätt- det är enbart fantasin som sätter gränser! 

Vi får varje vecka in tips från kunder som hittat nya kreativa lösningar på hur du använder ett mobilhalsband. Bland annat har vi fått tips om att man kan fästa mobilhalsbandet i sitt bälte eller helt enkelt dra ihop kring midjan. På så sätt hänger mobilen lite mer diskret. 

Nycklar i ditt mobilhalsband

Ett annat sätt att använda sitt mobilhalsband på är genom att fästa nycklar på bandet. På så sätt får du ett riktigt snyggt nyckelband, kombinerat med ett mobilhalsband! Både smart och kreativt tycker vi på Louset, speciellt om du använder nycklarna lika mycket som mobilen och behöver ha dem nära till hands. 

Hur du använder ett mobilhalsband

Andra smarta sätt att använda sitt mobilhalsband är genom att enkelt hänga av sig det. Det kan vara så att mobilen in inte alltid lämpar sig att ha med, på eventuellt en middag eller formella tillställningar. Passa på att hänga av dig mobilen på klädställningen, runt stolen eller på närmsta krok – och njut av umgänget utan mobilen.

Anpassa längden på mobilhalsband

Det vanligaste och smidigaste sättet är kanske ändå är att anpassa längden på mobilhalsbandet så att mobilen hänger i den längd du vill ha den. Därefter hänger du enkelt bandet snett över din kropp eller runt halsen, som på bilden ovan. På så sätt vet du att mobilen alltid hänger säkert! 

Köp ett mobilhalsband

Har du inte ett mobilhalsband redan eller du kanske vill köpa ett nytt? Se våra mobilhalsband i vår butik.