Fri Frakt & Snabba leveranser
Fri frakt & Snabba leveranser (2-7 arbetsdagar)
Först i Sverige med mobilhalsband

5 tillfällen du behöver ett mobilhalsband

5 tillfällen du behöver ett mobilhalsband
05/12/2019 alma
5 tillfällen du behöver ett mobilhalsband

Här listar vi fem tillfällen då vi alla kan behöva ett mobilhalsband!

Det finns en oändligt många tillfällen man kan tänkas behöva ett mobilhalsband, här listar vi fem tillfällen. Har du inte redan ett mobilhalsband borde du helt klart införskaffa ett!

1 – På klubben

Ett mobilhalsband är det ultimata sättet att låta mobilen hänga med på klubben utan att bli stulen eller borttappad. Ta enkelt fram mobilen när du vill sms:a en kompis eller för att ta en bild – och släpp den lika enkelt. Låt mobilen smidigt och snyggt hänga med ute på krogen eller klubben!

2 – På gymmet eller powerwalken

Mobilhalsbandet är det perfekta tillbehöret när du gymmar. Håll hundra procent fokus på vikterna och låt mobilen hänga vid din sida. För dig som har trådlösa hörlurar är detta ett perfekt sätt att få med dig mobilen på gymmet. Likaså om du är ute på en promenad eller powerwalk – skippa väska och ha bara mobilen enkelt hängandes runt dig!

3 – I tunnelbanan

Tillsammans med all stress och alla människor i tunnelbanan är det tyvärr inte helt vanligt att mobilen tappas eller blir stulen. Håll stenkoll på mobilen genom ett mobilhalsband och ha samtidigt mobilen nära till hands för att svara på samtal eller kolla tidtabell!

4 – På shoppingrundan

Ett mobilhalsband är både inne och snyggt att ha för en shoppingrunda på stan. Ta enkelt upp mobilen för att svarat på samtal och sms. Samtidigt som du har händerna helt fria för att bära och fokusera på annat.

5 – På festivalen

Finns det något värre att upptäcka hur mobilen försvunnit på en festival? Fullt fokus tycker vi på Louset borde ligga på att ha kul och dansa – inte behöva oroa sig för en borttappad telefon! Håll därför mobilen säkert runt dig och ha händerna fria för att göra annat kul!

Har du inte redan ett mobilhalsband? 

Se alla våra modeller och köp ditt mobilhalsband här- alltid fri frakt och snabba leveranser